Double Pass Awards 2018

Voor een publiek van meer dan 270 voetbaldeskundigen, genodigden en vertegenwoordigers van Vlaamse clubs uit het amateurvoetbal, werden op zaterdag 9 juni in Antwerpen de Double Pass Awards 2018 uitgereikt. Deze awards zetten clubs in de schijnwerpers die zich dagelijks inzetten voor het jeugdvoetbal.

De jury kende zes Awards toe, waarvan drie Double Pass Awards voor de meest verdienstelijke jeugdopleidingen van het jaar aan:
• K.E. Louwel (Double Pass Award Gewestelijk),
• S.K. Munkzwalm (Double Pass Award Provinciaal),
• K.S.V. Oudenaarde (Double Pass Award Interprovinciaal).

Daarnaast werden ook drie Best Practice Awards uitgereikt, die clubs belonen die uitmuntend scoren op één bepaalde dimensie of onderdeel van de Double Pass audit. Deze werden uitgereikt aan:
• K.S.K. Sint-Amands (Best Practice Award Gewestelijk: Sociale Begeleiding en Initiatieven),
• K. Stormvogels Haasrode (Best Practice Award Provinciaal: Trainersondersteuning),
• K.S.V. Oudenaarde (Best Practice Award Interprovinciaal: Individuele Evaluatie en Begeleiding).

In het afgelopen voetbalseizoen heeft Double Pass in opdracht van Voetbal Vlaanderen 137 clubs doorgelicht. Iets meer dan 60% van deze clubs behaalde dit seizoen een Double Pass sterrenlabel: gaande van één tot vier sterren. 29 clubs behaalden dit jaar 1 ster, 21 clubs 2 sterren, 30 clubs 3 sterren en 4 clubs een 4 sterren-label.

Met de uitreiking van deze kwaliteitsprijzen hoopt Double Pass, samen met Voetbal Vlaanderen, deze clubs te stimuleren om verder te investeren in een kwaliteitsvolle jeugdwerking. Zij vormen immers de basis van een succesvolle voetbalpiramide.

De foto’s en aftermovie zijn hier beschikbaar.

sheds plans Hip Roof Shed Plans 10×18 Clerestory Dormer Shed Plans 20×12 Bali Out Call Message